Geweldincident Oosthuizen: getuigen gezocht

zondag 15 oktober 2017

Oosthuizen - De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een geweldincident in Oosthuizen.

Een onbekende dader heeft een inwoner van Oosthuizen zaterdagavond rond 23.10 uur ernstig mishandeld in een steeg aan de Gerrit van Heemskerkstraat. De dader lokte de man mee naar de steeg met een onzinverhaal en begon vanuit het niets de 43-jarige inwoner van Oosthuizen te mishandelen. Het 43-jarige slachtoffer is met  onder andere hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft na de melding onderzoek gedaan en meerdere bewoners gesproken. Toch is de recherche ook op zoek naar meer mensen die mogelijk nog informatie hebben, maar die dit nog niet met de politie hebben gedeeld.

Getuigenoproep:

* Heeft u zaterdagavond rond 23.10 uur iets gezien dat te maken kan hebben met deze mishandeling? Belt u dan s.v.p. met de recherche in Zaandam via tel.nr: 0900-8844.

* Heeft u andere informatie die te maken kan hebben met dit incident en nog niet met de politie gesproken, maar blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr. 0800-7000.

* Melding doen of informatie delen kan ook via een contactformulier op internet.

 

2017212891

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westbeemster | 112 alarmeringen Westbeemster | Goedkoop Tanken in Westbeemster | Supermarkten in Westbeemster | Weerbericht Westbeemster