Drie woninginbrekers aangehouden

dinsdag 29 november 2016

Stompetoren - Maandagavond zijn er drie aanhoudingen verricht voor woninginbraak.

Maandag rond 18.00 uur kreeg de politie melding van verdacht gedrag. Ter plaatse zagen zij een voertuig met drie personen rijden over de Oterlekerweg die vervolgens stopte. Er stapten twee mannen uit die schrokken bij het zien van de politie. Zij probeerden versneld weg te lopen, maar werden staande gehouden door de agenten. De auto reed vervolgens weg en kon even verderop staande worden gehouden. Het drietal had geen goede verklaring voor hun aanwezigheid in de straat en toen de agenten inbrekerswerktuigen en een ipad zagen in de auto bestond het vermoeden dat zij mogelijk hadden ingebroken. Bij het bekijken van de ipad bleek deze van een bewoner van de Oterlekerweg te zijn. Toen agenten bij de woning kwamen bleek er te zijn ingebroken.

Politiehond Loki is ook nog ter plaatse gekomen en heeft handschoenen, een muts en een telefoon van de daders aangetroffen.

Het drietal, in de leeftijd van 18, 31 en 23 jaar,  zijn aangehouden en ingesloten.

2016263199

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westbeemster | 112 alarmeringen Westbeemster | Goedkoop Tanken in Westbeemster | Supermarkten in Westbeemster | Weerbericht Westbeemster